Geanta de schimb din panza de bumbac

  • Geanta de schimb din panza de bumbac
Geanta de schimb din panza de bumbac
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Geanta de schimb - o soluție practică și elegantă pentru părinți

  • Confortabila și funcționala: Această geantă este o alegere excelentă pentru părinții care au nevoie de o soluție practică și versatilă. Fabricata din pânză de bumbac, asigură durabilitate și confort în timpul utilizării de zi cu zi.
  • Design dreptunghiular: Geanta are o formă dreptunghiulară care vă permite să depozitați și să organizați cu ușurință lucrurile esențiale. Datorită acestui lucru, totul va fi mereu la îndemână.
  • Mânere și curea de umăr confortabile: Geanta este echipată cu două mânere mari țesute pentru transport comod. În plus, are o curea de umăr detașabilă care vă permite să transportați geanta într-un mod mai confortabil și mai practic.
  • Buzunare pentru accesorii suplimentare: Geanta este echipată cu buzunare plasate care îi completează funcționalitatea. Acestea pot stoca diverse articole mici și accesorii legate de schimbare, cum ar fi scutece, șervețele umede sau unguent.
  • Dimensiuni: Geanta are urmatoarele dimensiuni: lungime 30 cm, latime 20 cm, inaltime 40 cm. Acesta este spațiu suficient pentru a găzdui articolele necesare.
Cod produs
77439
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel