Veioza Octopus, Ø 20 cm

  • Veioza Octopus, Ø 20 cm
Veioza Octopus, Ø 20 cm
Veioza Octopus, Ø 20 cm
Veioza Octopus, Ø 20 cm
Veioza Octopus, Ø 20 cm
Veioza Octopus, Ø 20 cm
Veioza Octopus, Ø 20 cm
199,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de noptieră Octopussy - un accent marin în camera copilului tău

  • Design creativ de caracatiță: Veioza de noptieră are o formă drăguță de caracatiță care atrage atenția copiilor. Este un element decorativ și funcțional perfect în același timp.
  • Fabricată din materiale durabile: Lampa este realizată din metal, ceea ce asigură construcția sa solidă. Abajurul din hârtie împletită imită o caracatiță. Aceste materiale garantează durabilitatea și siguranța utilizării.
  • Utilizare practică: Lampa este cu fir, ceea ce îi permite să fie transportată cu ușurință și așezată pe un raft sau pe masă. O poți plasa în camera copilului tău pentru a crea o atmosferă plăcută înainte de culcare sau ca sursă suplimentară de lumină când citești sau te joci.
  • Crearea unei atmosfere în camera unui copil: Lampa de noapte Octopuss nu numai că luminează camera, dar creează și o atmosferă unică. Lumina sa caldă și moale îi face pe copii să se simtă confortabil și în siguranță în camera lor.
  • Ușor de utilizat: Lampa este ușor de utilizat - doar conectați-o la o sursă de alimentare pentru a ilumina camera copilului dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza comutatorul de pe cablu pentru a controla cu ușurință lumina după cum este necesar.
Cod produs
77447
numărul de LED-uri
1
Sursa de putere
la retea
Tip soclu
E14
Putere (W)
max. 25 W
Lungime cablu
150cm
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
20
Inaltime (cm)
20
Diametru (cm)
20
bec
fara bec inclus
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel