Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm

  • Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
Lustra Flower Okai, roz, 64 x 18 x 64 cm
229,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lustra Okai cu flori, roz - completare pentru camera copiilor și multe altele

  • Delicată și fermecătoare: Lustra cu flori Okai este un plus neobișnuit pentru orice interior. Petalele sale frumoase de flori creează o atmosferă plăcută și adaugă subtilitate.
  • Design unic: Concepută sub formă de floare, această lustra de tavan nu este doar o sursă de lumină, ci și un element decorativ estetic. Aspectul său de designer iese în evidență față de alte lustre, adăugând un caracter unic camerei.
  • Dimensiuni practice: Cu dimensiuni de 64 x 18 x 64 cm, lustra cu flori Okai este suficient de mare pentru a ilumina camera fără a domina alte elemente ale decorului. Este ideala pentru dormitor, camera copiilor sau living. Cablul de alimentare este de 100 cm.
  • Instalare ușoară: Lustra cu flori Okai este ușor de instalat și poate fi agățată în orice cameră. Datorită procesului simplu de asamblare, vă puteți bucura rapid de un iluminat frumos și funcțional.
  • Manopera: Fabricată din materiale de înaltă calitate, lustra cu flori Okai este durabilă și robustă. Manopera precisă garantează utilizarea pe termen lung, fără teama de deteriorare.
Cod produs
77457
Putere (W)
max. 40 W
Lungime cablu
100 cm
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
64
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
64
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel