Remorcă din lemn cu roți Elephant, 35 x 30 x 39,7 cm

  • Remorcă din lemn cu roți Elephant, 35 x 30 x 39,7 cm
Remorcă din lemn cu roți Elephant, 35 x 30 x 39,7 cm
Remorcă din lemn cu roți Elephant, 35 x 30 x 39,7 cm
Remorcă din lemn cu roți Elephant, 35 x 30 x 39,7 cm
Remorcă din lemn cu roți Elephant, 35 x 30 x 39,7 cm
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Remorcă din lemn pe roți Elephant - distracție creativă și depozitare de jucării într-una

  • Spațiu funcțional pentru jucării: Remorca din lemn pe roți Elephant oferă suficient spațiu pentru a depozita o varietate de jucării și accesorii. Datorită acestui lucru, copilul dumneavoastră își poate păstra cu ușurință camera ordonată, având totul la îndemână.
  • Mobila și distractiva: Remorca este echipată cu roți solide, ceea ce îi permite să fie deplasată cu ușurință. Copilul își poate transporta cu ușurință jucăriile preferate din loc în loc și, în același timp, se poate distra în călătorii dinamice prin casă.
  • Design drăguț: Remorca are un design drăguț sub forma unui elefant care atrage atenția și adaugă farmec oricărei încăperi. Culoarea albă îi conferă un aspect curat și modern, care se îmbină bine cu alte elemente de design interior.
  • Construcție durabilă: Remorca este realizată din lemn masiv, ceea ce îi garantează rezistența și durabilitatea. Materialele fiabile și manopera precisă asigură o utilizare pe termen lung, fără teama de deteriorare.
  • Dezvoltarea imaginației: Remorca din lemn pe roți Elephant stimulează jocul creativ și dezvoltarea imaginației la copii. Datorită capacității de a transporta și depozita jucării, copilul poate crea o varietate de scenarii și poate dezvolta abilități organizatorice.
Cod produs
77465
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
39,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel