Perna decorativa Rainbow, 100% bumbac, 40 x 40 cm

  • Perna decorativa Rainbow, 100% bumbac, 40 x 40 cm
Perna decorativa Rainbow, 100% bumbac, 40 x 40 cm
Perna decorativa Rainbow, 100% bumbac, 40 x 40 cm
Perna decorativa Rainbow, 100% bumbac, 40 x 40 cm
Perna decorativa Rainbow, 100% bumbac, 40 x 40 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă decorativă curcubeu, 100% bumbac - un plus la interior care va adăuga culoare și bucurie

  • Motiv unic curcubeu: Această pernă decorativă este realizată din bumbac alb și decorată cu un motiv colorat cu curcubeu. Acest motiv adaugă bucurie și culoare camerei copiilor, creând o atmosferă plăcută.
  • Material de înaltă calitate: Perna este realizată din bumbac 100% de înaltă calitate pentru o experiență moale, durabilă și plăcută la atingere. Materialul este sigur pentru copii și asigură odihnă confortabilă.
  • Dimensiune 40 x 40 cm: Perna are o dimensiune ideală de 40 x 40 cm, ceea ce o face potrivită pentru decorarea unui pat, fotoliu sau colț pentru copii. Poate fi asortata cu usurinta cu alte elemente ale decorului din camera.
  • Multifuncționala: Perna nu are doar o funcție decorativă, ci poate fi și un spătar confortabil în timp ce citiți, vizionați filme sau jucați. Copiii se vor putea bucura de confort și comoditate în propria lor lume.
  • Ușor de îngrijit: Perna este ușor de păstrat curată datorită utilizării materialului din bumbac. Se poate spăla la mașină, ceea ce face ușoară păstrarea ei proaspătă și curată mai mult timp.
Cod produs
77468
formă
pătrat
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
38 x 38
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel