Oglinda de agatat pe usa, 109 x 35 x 2 cm

  • Oglinda de agatat pe usa, 109 x 35 x 2 cm
Oglinda de agatat pe usa, 109 x 35 x 2 cm
Oglinda de agatat pe usa, 109 x 35 x 2 cm
Oglinda de agatat pe usa, 109 x 35 x 2 cm
Oglinda de agatat pe usa, 109 x 35 x 2 cm
459,99 RON
149,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 67% (310,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O oglindă mare de agatat pe ușă - adaugă funcționalitate și stil interiorului tău. Functionala si practica: O oglinda mare de agatat pe usa este solutia perfecta pentru cei care doresc sa-si mareasca optic spatiul mic. Este, de asemenea, o modalitate grozavă dacă nu aveți mult spațiu liber pentru o oglindă de dimensiune completă. Construcție durabilă: Produsul este fabricat din MDF durabil și aluminiu. Ambele materiale garantează utilizarea pe termen lung fără riscul de deteriorare. Design modern: Oglinda are un design minimalist care se potrivește diferitelor stiluri de decorare interioară. Instalare ușoară: Datorită posibilității de agățare pe ușă, oglinda este ușor de instalat și nu necesită găurire sau fixare permanentă. Dimensiuni practice: Oglinda masoara 109 x 35 x 2 cm. Oferă o suprafață reflectorizantă mare, ceea ce o face ideala pentru a vă verifica aspectul înainte de a părăsi casa.
Cod produs
77506
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
35
Inaltime (cm)
109
Adancime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel