Mănuși de bucătărie, bumbac

  • Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
Mănuși de bucătărie, bumbac
84,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Mănuși de bucătărie din bumbac - siguranță și stil. Material de înaltă calitate: Sunt realizate dintr-un amestec de bumbac și silicon. Acest amestec asigură o izolare termică excelentă. Materialul este moale și confortabil de utilizat. Dimensiuni ergonomice: Măsurând 17,5 x 81 cm, sunt potrivite pentru utilizare de către persoane cu diferite dimensiuni ale mâinii. Ușor de depozitat: Mănușa este ușoară (220g) și poate fi depozitată cu ușurință atunci când este pliată, ceea ce înseamnă că o poți purta cu ușurință sau o poți lua cu tine la picnic sau camping. Siguranță: Mănușile de cuptor din bumbac sunt o alegere excelentă pentru manipularea în siguranță a vaselor și tigăilor fierbinți. Materialul vă protejează mâinile de arsurile accidentale. Construcție hibridă: Combinația stratificată de bumbac și silicon oferă o izolare termică excelentă și durabilitate, permițând o utilizare pe termen lung și în siguranță.
Cod produs
77525
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
81
Latime (cm)
17,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel