Umeras pentru 5 perechi de pantaloni

  • Umeras pentru 5 perechi de pantaloni
Umeras pentru 5 perechi de pantaloni
Umeras pentru 5 perechi de pantaloni
Umeras pentru 5 perechi de pantaloni
Umeras pentru 5 perechi de pantaloni
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Umeraș pentru 5 perechi de pantaloni - ușurează organizarea garderobei. Pentru 5 perechi de pantaloni: Umerașul poate ține până la 5 perechi de pantaloni, ceea ce economisește spațiu în garderobă și îți menține hainele organizate. Materiale durabile: Este fabricat din fier pentru durabilitate și capacitatea de a susține greutatea hainelor. Dimensiuni: Datorita dimensiunilor sale (44 x 3,5 x 37,5 cm), se incadreaza perfect in majoritatea dulapurilor. Construcție robustă: Cântărind 511 g, cuierul este robust și stabil pentru depozitarea în siguranță a pantalonilor. Practicitate: Umerașul este ușor de utilizat și practic, perfect pentru a vă organiza spațiul de depozitare a hainelor.
Cod produs
77527
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
44
Inaltime (cm)
37,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel