Coș pentru fructe Petal, Ø 30,5 cm

  • Coș pentru fructe Petal, Ø 30,5 cm
Coș pentru fructe Petal, Ø 30,5 cm
Coș pentru fructe Petal, Ø 30,5 cm
Coș pentru fructe Petal, Ø 30,5 cm
Coș pentru fructe Petal, Ø 30,5 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș fructe din metal cu diametrul de 30,5 cm - un accent industrial în bucătăria ta. Material robust: Coșul Petal este fabricat din fier durabil, care îi garantează o viață lungă și rezistență la deteriorare. Pentru fructe sau legume: Cu un diametru de 30,5 cm, coșul oferă mult spațiu pentru depozitarea fructelor de toate dimensiunile și formele. Design elegant: Coșul Petal se remarcă prin finisajul său industrial. Este ideal pentru fructele si legumele care sunt protejate corespunzator, dar au si acces la aer. Ușor: Cântărind doar 320 g, coșul este ușor de transportat, chiar și atunci când este plin. O soluție practică: Coșul Petal nu este doar un plus elegant pentru bucătărie, ci și o soluție practică pentru depozitarea fructelor.
Cod produs
77534
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30,5
Inaltime (cm)
12,5
Capacite (ml)
30,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel