Cos pentru carlige de rufe

  • Cos pentru carlige de rufe
Cos pentru carlige de rufe
Cos pentru carlige de rufe
Cos pentru carlige de rufe
Cos pentru carlige de rufe
49,99 RON
29,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cos practic pentru carlige si alte articole mici - ordine in accesorii de spalat rufe. Material durabil: Coșul este fabricat din polipropilenă durabilă. Materialul este rezistent la deteriorare și murdărie și, în același timp, extrem de ușor. Micul ajutor: Coșul de 22,5 cm x 13,5 cm x 17,5 cm are dimensiunea potrivită pentru carligele tale de rufe. Ușor și portabil: Produsul cântărește doar 117 g, ceea ce face ușor transportul acolo unde este nevoie. Mâner confortabil: Coșul este echipat cu un mâner practic cu înălțimea de 11 cm. Există un mic cârlig pe mâner de unde puteți agăța coșul de uscătorul de rufe. Utilizare versatilă: Acest coș este ideal nu numai pentru carlige, ci și pentru alte accesorii mici de rufe.
Cod produs
77537
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22,5
Latime (cm)
13,5
Inaltime (cm)
17,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel