Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm

  • Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
Suport pentru haine si bijuterii, 114,2 cm
209,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator pentru haine și accesorii pentru dormitor - o soluție practică de depozitare, 114,2 cm

  • Suport pentru haine și bijuterii: Fabricat din metal negru cu detalii din bambus, acest suport este completarea perfectă pentru dormitorul tău. Măsurând 114,2 cm, oferă mult spațiu de depozitare pentru haine și bijuterii.
  • Utilitate maximă: Acest suport a fost conceput pentru a fi cât mai funcțional posibil. Datorită designului și materialelor durabile, puteți agăța o mulțime de haine și bijuterii fără să vă faceți griji cu privire la durabilitate.
  • Soluție practică: Suportul este ușor de asamblat și dezasamblat, astfel încât să îl puteți muta cu ușurință și să îl adaptați nevoilor dvs. În plus, culoarea sa neagră îi conferă un aspect elegant, care se potrivește cu o varietate de stiluri interioare.
  • Ordine: Cu acest suport, hainele și bijuteriile tale vor fi întotdeauna bine organizate și ușor accesibile. Nu va mai trebui să cauți prin toată garderoba pentru a găsi ceea ce trebuie.
  • Calitate înaltă: Suportul este fabricat din metal rezistent și bambus. Este rezistent la deteriorare și abraziune. Datorită acestui lucru, îl veți putea folosi mulți ani fără să vă faceți griji cu privire la durabilitatea sa.
Cod produs
77548
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
44,8
Latime (cm)
22,2
Inaltime (cm)
114,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel