Cutie cu capac, gri, 3.6 l

  • Cutie cu capac, gri, 3.6 l
Cutie cu capac, gri, 3.6 l
Cutie cu capac, gri, 3.6 l
Cutie cu capac, gri, 3.6 l
Cutie cu capac, gri, 3.6 l
54,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient din plastic cu capac, capacitate 3,6 l - Asistentul dumneavoastră de încredere pentru depozitare. Versatilitate: Perfect pentru depozitarea unei game largi de articole, de la accesorii de birou la articole de uz casnic, jucării și multe altele. Capacitate practică: Acest recipient este suficient de mare pentru a ține o mulțime de articole diferite, fiind în același timp compact și ușor de depozitat. Este, de asemenea, un organizator ideal pentru garaj. Durabilitate: Fabricat din polipropilenă, acest recipient este rezistent la rupere și ușor de curățat, perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Îl poți folosi atât în ​​interior, cât și în exterior. Organizator gri pentru aproape orice: Organizatorul este ușor, dar puternic și durabil. Pe laterale are mânere care vă permit să mutați comod și rapid recipientul în locul dorit.
Cod produs
77556
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
17,3
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
12,3
Capacite (ml)
36000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel