Raft baie Lab'n Modul, bambus, 69,7 x 20 x 84 cm

  • Raft baie Lab'n Modul, bambus, 69,7 x 20 x 84 cm
Raft baie Lab'n Modul, bambus, 69,7 x 20 x 84 cm
Raft baie Lab'n Modul, bambus, 69,7 x 20 x 84 cm
Raft baie Lab'n Modul, bambus, 69,7 x 20 x 84 cm
Raft baie Lab'n Modul, bambus, 69,7 x 20 x 84 cm
259,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft de baie din lemn de bambus - creeaza o baie coerenta in stil eco. Practic și elegant: Aceast raft de baie din bambus combină caracterul practic cu eleganța, oferind spațiu suplimentar de depozitare în baia ta. Design modular: Ca parte a colecției Lab'n Modul, acest raft poate fi combinat cu ușurință cu alte mobilier din serie. Aceasta este o soluție perfectă dacă baia ta este subdimensionată și îți este greu să alegi mobilierul potrivit și nu vrei să cheltuiești bani pe mobilier la comandă. Durabil: Fabricat din bambus certificat FSC, raftul nu este doar durabil, ci și ecologic. Auto-asamblare: Acest produs este ușor de asamblat, ceea ce face ca procesul de instalare să fie rapid și fără probleme. Dimensiuni perfecte pentru baia ta: Profită de această opțiune și creează o baie coerentă și practică din punct de vedere estetic – chiar și într-un spațiu mic.
Cod produs
77587
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
69,7
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
84
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel