Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm

  • Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm
Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm
Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm
Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm
Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm
559,99 RON
169,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 70% (390,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru prosoape din bambus Lab'n Modul, 94 cm - un accent natural in baia ta. Aspect natural: Suportul pentru prosoape din bambus adaugă o notă naturală și proaspătă interiorului tău. Culoarea maro se potrivește perfect cu alte elemente de baie. Utilitate: Produsul este pliabil, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat. Este ușor de asamblat și dezasamblat, ceea ce permite utilizarea flexibilă a produsului. Materiale durabile: Suportul este realizat din bambus, fier și pin, ceea ce garantează durabilitatea și utilizarea pe termen lung. Dimensiuni practice: Măsurând 60 x 36 x 94 cm, suportul pentru prosoape este suficient de mare pentru a ține multe prosoape, dar suficient de compact pentru a nu ocupa mult spațiu în baie. Greutatea produsului: Cu o greutate de 3,05 kg, suportul este stabil, dar in acelasi timp suficient de usor pentru a fi mutat usor la nevoie.
Cod produs
77606
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
94
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel