Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm

  • Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
Set 6 farfurii din ardezie, 18 x 30 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Farfurii din ardezie marca Secret de Gourmet - stil si functionalitate la fiecare eveniment. Estetică distinctă: Farfuriile din ardezie sunt preparatul perfect dacă vrei să subliniezi aspectul preparatelor tale. Structura unică și culoarea naturală a materiei prime vor pune în valoare prezentarea preparatelor servite. Versatilitate: Farfuriile sunt ideale pentru a servi tot felul de mâncaruri - de la gustări la sushi la deserturi. Setul este format din șase farfurii, ceea ce vă permite să serviți o varietate de feluri de mâncare în același timp. Durabilitate: Materialul din care sunt confectionate - ardezie - este extrem de durabil si rezistent la deteriorare, ceea ce garanteaza utilizarea pe termen lung. Dimensiuni practice: Farfuriile de 30 x 18 cm sunt ideale pentru a servi o varietate de feluri de mancare, iar inaltimea lor mica (1 cm) le face confortabil de utilizat. Ușor și confortabil: Setul cântărește doar 830 g, ceea ce îl face ușor de transportat și servit. Perfect pentru utilizare atât acasă, cât și într-un restaurant profesional.
Cod produs
77608
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
piatră
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel