Set 4 borcane stivuibile

  • Set 4 borcane stivuibile
Set 4 borcane stivuibile
Set 4 borcane stivuibile
Set 4 borcane stivuibile
Set 4 borcane stivuibile
Set 4 borcane stivuibile
Set 4 borcane stivuibile
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipiente din plastic stivuibile pentru alimente - excelente pentru organizare in cămară. Design practic si functional: Sunt proiectate pentru a fi stivuite, economisind spatiu pe blat sau in dulap. Perfecte pentru depozitarea alimentelor, condimentelor, obiectelor mici etc. Conținut vizibil: Materialul din sticlă transparentă vă permite să vedeți cu ușurință ce este înăuntru. Veți ști imediat că se epuizează făina și este timpul să mergeți la cumpărături. Recipientele facilitează organizarea și accesul rapid la articolele depozitate. Ele ajută la planificarea mai precisă a achizițiilor. Materiale durabile: Sunt fabricate din sticla securizata si cauciuc, ceea ce le garanteaza durabilitatea si rezistenta la deteriorare. Vasele din sticlă sunt ușor de curățat și nu absorb mirosurile. Dimensiune perfecta: Setul este format din patru recipiente de dimensiuni diferite. Dimensiuni recipiente individuale: 1 - 10 x 10 x 8,2 cm (500 ml); 2 - 10x10x8,2cm (500ml); 3: 10 x 10 x 15,2 cm (1 litru); 4 - 10 x 10 x 15,2 cm (1 litru). Dimensiunile diferite vă permit să potriviți tipul de produse alimentare cu tipul de recipient. Recipientele nu sunt potrivite pentru congelator. Nu pot fi spălate în mașina de spălat vase sau folosite în cuptor. Capac ermetic: Recipientele de sticlă au o închidere etanșă, datorită căreia alimentele rămân proaspete și aromate mai mult timp. Nu există mirosuri în frigider.
Cod produs
77610
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
11,5
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel