Suport pentru prosop de hârtie Nera, 28 cm

  • Suport pentru prosop de hârtie Nera, 28 cm
Suport pentru prosop de hârtie Nera, 28 cm
Suport pentru prosop de hârtie Nera, 28 cm
Suport pentru prosop de hârtie Nera, 28 cm
Suport pentru prosop de hârtie Nera, 28 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru prosoape de hârtie cu bază de bambus - un plus practic și elegant pentru orice bucătărie. Design și funcționalitate: Suportul pentru prosoape de hârtie Nera este un plus practic pentru orice bucătărie. Designul său minimalist și culoarea neagră adaugă eleganță și stil. Materiale durabile și stabile: Suportul este realizat dintr-o combinație de bambus și metal, ceea ce îi asigură durabilitatea și stabilitatea. Indiferent de cât de des este folosit, suportul rămâne stabil și nu se răsturnează. Asamblare ușoară: Produsul este ușor de asamblat și vine cu instrucțiuni de asamblare. Datorită acestui lucru, este gata de utilizare cât ai clipi. Dimensiune perfectă atât pentru blaturi mici, cât și pentru cele mari: Măsurând 16,5 x 28 cm, suportul este suficient de mare pentru a ține majoritatea rolelor de prosoape de hârtie, dar suficient de compact pentru a nu ocupa prea mult spațiu pe blat. Ușor și portabil: Cântărind doar 364 g, suportul este ușor de transportat acolo unde aveți cea mai mare nevoie, făcându-l un accesoriu de bucătărie extrem de practic.
Cod produs
77611
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
16,5
Latime (cm)
16,5
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel