Tigaie, aluminiu, plita cu inducție, Ø 16 cm

  • Tigaie, aluminiu, plita cu inducție, Ø 16 cm
Tigaie, aluminiu, plita cu inducție, Ø 16 cm
Tigaie, aluminiu, plita cu inducție, Ø 16 cm
Tigaie, aluminiu, plita cu inducție, Ø 16 cm
Tigaie, aluminiu, plita cu inducție, Ø 16 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tigaie, aluminiu, inducție, Ø 16 cm - cu ea vei crea micul dejun perfect. Această tigaie este perfectă pentru a face ouă fierte tari, ouă fierte moi, omletă. Poate fi folosita pe plite cu inducție și tradiționale. Durabilitate și calitate: Produsul este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, care îi garantează longevitatea și distribuția uniformă a căldurii în timpul prăjirii. Ergonomie: Tigaia asigură confort în timpul gătitului și al transportului. Întreținere ușoară: Tigaia este ușor de curățat datorită suprafețelor sale netede. Nu uitați s-o curățați în mod regulat și vă va servi mulți ani. Spălați-o numai manual. Design elegant: Învelișul negru, mat al tigaii îi conferă un aspect elegant, datorită căruia se va potrivi oricărei bucătării. Tigaia are un mâner antiderapant care se potrivește bine în mână.
Cod produs
77617
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
6,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel