Cuier pentru hol, inaltime 187 cm

  • Cuier pentru hol, inaltime 187 cm
Cuier pentru hol, inaltime 187 cm
Cuier pentru hol, inaltime 187 cm
Cuier pentru hol, inaltime 187 cm
Cuier pentru hol, inaltime 187 cm
309,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cuier metalic pentru hol - un suport practic și elegant pe care poți agăța jachete sau genți. Soluție practică: Este ideal pentru depozitarea paltoanelor, jachetelor, genților și pălăriilor. Va fi perfect în sală, unde va păstra ordinea și organizarea. Construcție stabilă: Produsul este fabricat din oțel inoxidabil durabil, ceea ce îi asigură durabilitatea și stabilitatea. Este capabil să reziste la greutatea multor paltoane și jachete grele. Instalare ușoară: Este ușor de asamblat. Nu necesită instrumente suplimentare sau expertiză, așa că puteți începe să-l utilizați în câteva minute. Design elegant: Cuierul are un strat argintiu elegant care va adăuga farmec oricărui hol. Designul minimalist îl face potrivit pentru diverse stiluri de interior. Dimensiune compactă: Datorită dimensiunilor sale compacte (34 cm x 29,4 cm x 187 cm), cuierul nu ocupă mult spațiu, ceea ce este deosebit de important în încăperile mici. Diametrul bazei este de 34 cm, iar lungimea carligelor este de aproximativ 23,4 cm.
Cod produs
77618
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
34
Latime (cm)
29,4
Inaltime (cm)
187
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel