Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm

  • Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm
279,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Treaptă pliabilă, bambus, 46 cm. .Materiale de înaltă calitate: Este realizată din bambus natural, care este durabil, rezistent la umiditate și ușor de întreținut. Ansamblul cântărește 4,46 kg, ceea ce garantează stabilitate în timpul utilizării. Este echilibrat corespunzător - nu se clătina sub greutate. Funcționalitate și stil: Treapta pliabilă nu este doar un echipament practic, ci și un plus elegant pentru interior. Lemnul de bambus arată foarte natural și plăcut ochiului. Utilizare universală: Dimensiunile optime de 50,6 cm x 45 cm x 46 cm fac ca treapta să poată fi folosită ca suport pentru picioare, scaun suplimentar sau ajutor la atingerea unor rafturi înalte. Platforma mai mică are 34 cm lungime și 23,4 cm înălțime. Mai mare: 45 cm lungime și 46 cm înălțime. Durabil: Bambusul este un material regenerabil, ceea ce face din acest produs o alegere durabilă.
Cod produs
77636
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
50,6
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
46
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel