Set 6 cutite de bucatarie cu suport

  • Set 6 cutite de bucatarie cu suport
Set 6 cutite de bucatarie cu suport
Set 6 cutite de bucatarie cu suport
Set 6 cutite de bucatarie cu suport
Set 6 cutite de bucatarie cu suport
169,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de cuțite de bucătărie cu un suport elegant. Echipament cuprinzător: Setul include 6 cuțite diferite pentru prepararea precisă a diverselor feluri de mâncare. Material de înaltă calitate: Cuțite din lemn de pin garantează durabilitate și rezistență, chiar și la utilizare intensivă. Raft elegant: Raftul negru, pe langa functionalitatea sa, este un element decorativ estetic al oricarei bucatarii. Utilizare confortabilă: Cuțitele au mânere proiectate ergonomic, care asigură o utilizare sigură și confortabilă. Diversitate: Setul include diferite tipuri de cuțite - pâine, feliere, Santoku, ceea ce îl face un must-have în orice bucătărie.
Cod produs
77666
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
10,1
Latime (cm)
12,5
Inaltime (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel