Dulap pentru pantofi cu scaun, 105 x 34 x 49 cm

  • Dulap pentru pantofi cu scaun, 105 x 34 x 49 cm
Dulap pentru pantofi cu scaun, 105 x 34 x 49 cm
Dulap pentru pantofi cu scaun, 105 x 34 x 49 cm
Dulap pentru pantofi cu scaun, 105 x 34 x 49 cm
Dulap pentru pantofi cu scaun, 105 x 34 x 49 cm
719,99 RON
279,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 61% (440,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Dulap pentru încălțăminte cu scaun - practic și stil într-unul. Combinație funcțională: Acest dulap de pantofi nu este doar un loc practic pentru depozitarea pantofilor, ci și un scaun confortabil. Soluția perfectă pentru hol, datorită căreia vei economisi spațiu și vei câștiga confort. Design natural: Culoarea bej (MDF) și liniile curate conferă dulapului un aspect elegant, natural, care se va potrivi cu ușurință cu orice stil interior. Auto-asamblare: Dulapul necesită auto-asamblare, dar nu vă faceți griji - este simplu și rapid. Nu sunt necesare instrumente sau abilități speciale. Durabilitate: Materialul din care este realizat dulapul garantează durabilitatea și rezistența acestuia. Cu o greutate de 17,4 kg, este o piesă de mobilier solidă și stabilă. Dimensiuni: Dulapul are 105 cm latime, 34 cm adancime si 49 cm inaltime. Este o soluție compactă care va găzdui 8 perechi de pantofi (chiar și cei de mărimea 45) și va servi și ca șezut.
Cod produs
77679
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
105
Latime (cm)
34
Inaltime (cm)
49
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel