Copertina de gradina Curacao, impermeabilă, 4 x 4 x 4 m

  • Copertina de gradina Curacao, impermeabilă, 4 x 4 x 4 m
Copertina de gradina Curacao, impermeabilă, 4 x 4 x 4 m
Copertina de gradina Curacao, impermeabilă, 4 x 4 x 4 m
Copertina de gradina Curacao, impermeabilă, 4 x 4 x 4 m
Copertina de gradina Curacao, impermeabilă, 4 x 4 x 4 m
209,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Copertina de umbră este acoperișul perfect peste un balcon într-un bloc. Copertina de umbră: o alternativă modernă la umbrela de grădină. Întinsă peste un balcon sau terasă, vela creează un acoperiș ușor. Este o modalitate simplă de a avea un colț în aer liber umbrit. Copertina de umbră: Este o modalitate excelentă de a-ți umbri balconul. În plus, va oferi o oarecare intimitate, protejând de vederile exterioare. Țesătură impermeabilă: Materialul din care este făcută nu absoarbe apa - picăturile curg liber de pe suprafața sa. Nu vă faceți griji că se udă si va deveni prea grea riscand astfel sa cada. Protecție împotriva razelor UV: țesătura se caracterizează prin rezistență la lumina soarelui. Materialul nu se estompează de la soare și protejează împotriva radiațiilor dăunătoare (UPF50). Asamblare si depozitare usoara: Poate fi montata in diverse configuratii, bazate pe pereti, acoperis, balustrade sau chiar copaci. Trebuie achiziționat un kit de montare, care va permite să fie montata în siguranță pe pereți. Il vei gasi in magazinul nostru. Este posibil să combinați mai multe copertine pentru a crea o suprafață mai mare de acoperiș, de exemplu peste o terasă. Alegeți dintre trei dimensiuni de pânze disponibile în magazinul nostru: 2 × 2 m, 3 × 3 m, 4 × 4 m.
Producător
Cod produs
77687
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
347
Inaltime (cm)
400
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel