Hamac de grădină Yaqui, dublu, 307 cm

  • Hamac dublu de grădină Yaqui este locul perfect pentru a petrece după-amiaza
Hamac de grădină Yaqui, dublu, 307 cm
Hamac de grădină Yaqui, dublu, 307 cm
Hamac de grădină Yaqui, dublu, 307 cm
Hamac de grădină Yaqui, dublu, 307 cm
199,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Hamacul dublu de grădină Yaqui este locul perfect pentru somnul de după-amiază Hamac pentru gradina: Este un articol genial prin simplitatea lui. Această bucată de material agatata între copaci creează un loc unic pentru relaxare, odihnă sau dormit în aer curat. Hamac XXL: Hamacul prezentat poate gazdui cu ușurință două persoane. Acest lucru ajută la evitarea luptei pentru prioritatea copiilor, dar oferă și un loc pentru un pui de somn împreună și pentru a construi apropierea cu cei dragi. Trei versiuni de culoare: hamacul Yaqui vine în trei versiuni de culori. Tonul lor arată grozav în grădină. Materiale rezistente: Partea sezutului este realizata dintr-o tesatura de bumbac placuta la atingere, care invaluie, dar este si aerisita. Snururile, pe de altă parte, sunt din poliester solid, puternic, ceea ce asigură că hamacul sta în siguranță. Un loc de relaxare: Mișcările de balansare care însoțesc culcarea într-un hamac aduc liniște și ușurare. Legănarea subtilă în aer curat este cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla după o zi grea. După sfârșitul sezonului, hamacul este pur și simplu pliat și plasat în geanta inclusă în set. Un astfel de hamac pliat ocupă un spațiu minim. Nu numai in gradina - hamacul poate fi agatat si pe balcon sau terasa, folosind elemente si metode de asamblare adecvate.
Producător
Cod produs
77705
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
307
Latime (cm)
150
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel