Perna de podea Korai, impermeabila, 45 x 45 x 12 cm

  • Perna de podea servește ca un scaun suplimentar confortabil în exterior
Perna de podea Korai, impermeabila, 45 x 45 x 12 cm
Perna de podea Korai, impermeabila, 45 x 45 x 12 cm
Perna de podea Korai, impermeabila, 45 x 45 x 12 cm
Perna de podea Korai, impermeabila, 45 x 45 x 12 cm
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perna de podea servește ca un scaun suplimentar confortabil în exterior. Un loc confortabil pentru a sta la o masuta joasa de cafea. Nu este doar o opțiune pentru copii. Folosiți pernele când sosesc mai mulți oaspeți și întâlnirea este informală. Pe terasa sau gazon: Perna va fi utila nu numai pe podeaua terasei sau pe balcon. O poți folosi în siguranță chiar și pe iarbă în timp ce te joci cu copilul tău sau în timpul sesiunilor de meditație. Husa impermeabila: materialul exterior este rezistent la umiditate. Datorită acestui fapt, nu trebuie să ascunzi pernele de fiecare dată când plouă. Curățare ușoară: suprafața impermeabilă și netedă a husei face perna ușor de păstrat curata. Puteți șterge cu ușurință orice murdărie, de exemplu, cu un burete umed. Umplutură cu spumă: perna umplută cu spumă flexibilă este confortabilă. Spuma revine la forma sa initiala. Pernele sunt disponibile in mai multe culori. Pariați pe culoarea preferată sau amestecați liber diferite culori.
Producător
Cod produs
77709
formă
pătrat
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
45 x 45
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel