Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm

  • Perna de gradina bej 40x40 cm
Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm
Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm
Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm
Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm
Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm
Perna de gradina Korai, 40 x 40 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perna de gradina bej 40x40 cm. Perna de gradina: Necesara atunci cand mobilierul tau de gradina este prea tare si inconfortabil, in special din lemn. Pernele oferă confort atunci când vă odihniți în aer liber, adăugând în același timp confort. Husă detașabilă: În caz de pete și murdărie, husele pot fi îndepărtate cu ușurință și spălate în mașina de spălat. Datorită acestui fapt, chiar și acoperirea ușoară, bej, va funcționa în fiecare zi. Țesătură impermeabilă: materialul exterior nu absoarbe apa - picăturile curg de pe suprafața sa. Asta înseamnă că nu trebuie să ascunzi pernele nici în caz de ploaie. Rezistent la decolorare: Pernele de exterior sunt, de asemenea, rezistente la razele UV arzătoare. Datorită acestui fapt, materialul nu se estompează de la soare. Pentru amenajarea balconului: Această pernă mică este perfectă pentru a crea un colț confortabil pe balconul sau terasa dumneavoastră. Combinația mai multor perne creează un loc confortabil de relaxare. Mizați pe un set de mai multe perne pentru a crea un colț plăcut în care să vă așezați sau să vă întindeți. Culoarea elegantă, bej, a husei se potrivește stilului boho care domnește pe balcoanele și terasele noastre.
Producător
Cod produs
77710
formă
pătrat
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
40 x 40
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
10
Mod de folosire
Exterior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel