Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm

  • Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm
Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm
Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm
Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm
Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vaza in forma de lacrima pentru flori uscate, 24,5 cm. Design unic: Această vază de chihlimbar în formă de lacrimă este un loc minunat pentru a afișa flori uscate sau alte decorațiuni. Forma și culoarea sa unică atrag atenția și adaugă eleganță interiorului. Materiale durabile: Vaza este realizată din sticlă, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la deteriorare. Datorită acestui fapt, va servi ca un element decorativ frumos pentru o lungă perioadă de timp. Accesoriu interior versatil: Vaza este un accesoriu versatil care funcționează bine atât în ​​interioarele moderne, cât și în cele tradiționale. Culoarea sa caldă, chihlimbar, va adăuga căldură și confort interiorului. Dimensiuni adecvate: Cu dimensiunile de 18 x 10 x 24,5 cm, aceasta vaza este potrivita pentru a fi asezata pe o masa, raft sau pervaz. Ușor de întreținut: Datorită designului din sticlă, vaza este ușor de curățat și păstrată impecabil de curată. Doar ștergeți-o cu o cârpă umedă pentru a o păstra strălucitoare.
Producător
Cod produs
77737
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
24,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel