Glob pamantesc, inaltime 29 cm

  • Glob pamantesc, inaltime 29 cm
Glob pamantesc, inaltime 29 cm
Glob pamantesc, inaltime 29 cm
Glob pamantesc, inaltime 29 cm
Glob pamantesc, inaltime 29 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Glob decorativ Dali - călătoriți fără a pleca de acasă. Un plus elegant: Globul decorativ Dali este un element eficient și elegant al designului interior. Finisajul său auriu adaugă clasă și șic, în același timp, este o sursă de inspirație pentru a descoperi locuri noi. Materiale de înaltă calitate: Produsul este fabricat din fier durabil și polipropilenă, ceea ce îi garantează longevitatea și rezistența la deteriorare. Va servi ani de zile ca un frumos element decorativ. Dimensiuni practice: Cu dimensiuni de 18 cm x 16 cm x 29 cm, globul Dali arata grozav pe rafturi, birouri sau console fara a ocupa prea mult spatiu. Versatilitate: Globul Dali este un plus excelent pentru orice cameră - de la sufragerie, dormitor, până la birou. Se potrivește perfect atât în ​​interiorul clasic, cât și în cel modern. Caracter educațional: Dali nu este doar un decor - este și un instrument educațional excelent. Datorită acestuia, puteți descoperi lumea fără a pleca de acasă, puteți planifica excursii sau pur și simplu vă puteți extinde cunoștințele geografice.
Producător
Cod produs
77767
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
29
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel