Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm

  • Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
Set 2 ghivece din tercota Cosy, 23 cm
259,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (80,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghiveci din ceramică cu suporturi - soluția perfectă pentru plantele tale

  • Ghivece din ceramică cu farfurioare Cozy, teracotă, 2 buc: O alegere excelentă pentru iubitorii de plante care doresc să creeze aranjamente frumoase în casa lor. Ghivece din ceramică de înaltă calitate, care garantează durabilitate și eleganță. Setul include două ghivece de culoare teracotă care se potrivesc perfect cu diferite tipuri de plante.
  • Baze stabile: Ghivecele sunt echipate cu baze solide care oferă stabilitate și protecție împotriva inundării podelei. Datorită acestora, plantele vor avea un sprijin adecvat și vor fi ferite de răsturnările accidentale.
  • Dimensiuni practice: Ghivecele au dimensiunea potrivită pentru a găzdui diferite tipuri de plante. Diametrul mai mare este de 23 cm, iar înălțimea este de 21 cm. În cazul unui ghiveci mai mic - diametrul este de 20 cm și înălțimea este de 17 cm. Acestea sunt dimensiunile perfecte atât pentru plantele mai mari, cât și pentru cele mai mici, care vor arăta grozav în ele.
  • Ceramica durabilă: Ghivecele sunt fabricate din ceramică de înaltă calitate, care este rezistentă la deteriorare și ușor de curățat. Ele pot fi curățate cu ușurință cu o cârpă umedă, ceea ce facilitează păstrarea lor în stare perfectă pentru o perioadă lungă de timp.
  • Culoare elegantă: Ghivecele au o culoare frumoasă de teracotă, care le adaugă farmec și eleganță. Această nuanță caldă se potrivește perfect în diverse interioare și stiluri de amenajare. Datorită acestui fapt, ghivecele nu vor fi doar practice, ci vor deveni și un decor frumos pentru casa ta.
Producător
Cod produs
77781
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
23
Latime (cm)
21
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel