Ghiveci de gradina, 27 L

  • Ghiveci de gradina, 27 L
Ghiveci de gradina, 27 L
Ghiveci de gradina, 27 L
Ghiveci de gradina, 27 L
Ghiveci de gradina, 27 L
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiveci din ceramică Lour - design unic cu model floral. Design unic: Ghiveciul Lour combină funcționalitatea și designul. Modelul său floral unic adaugă farmec și introduce o atmosferă plăcută a naturii în orice cameră. Înaltă calitate: Fabricat din ceramică, ghiveciul Lour este durabil și rezistent la intemperii. Construcția sa solidă garantează o utilizare pe termen lung. Utilizare versatilă: Ideal pentru casă și grădină, ghiveciul Lour va funcționa atât acasă pentru plantele tale preferate, cât și ca element decorativ de sine stătător. Dimensiuni practice: Măsurând 26,8 x 13,3 cm, acest ghiveci este suficient de spațios pentru majoritatea plantelor. Greutatea de 900 g asigură stabilitatea acestuia. Elegant și estetic: Culorile albe cu un model floral delicat creează un aspect consistent și elegant, care adaugă clasă oricărui interior.
Producător
Cod produs
77783
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
26,8
Latime (cm)
13,3
Inaltime (cm)
13,5
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel