Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm

  • Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
Lamai artificial, in ghiveci, inaltime 43 cm
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lămâi artificial în ghiveci - un frumos decor interior de 43 cm înălțime

  • Lămâi - artificial, în ghiveci, înălțime 43 cm: Acest lămâi este o soluție ideală pentru persoanele care nu au un lamai adevărat și ar dori să se bucure de farmecul lui acasă. Este realizat din plastic de înaltă calitate, ceea ce îl face să arate foarte realist. Are 43 cm inaltime, ceea ce il face un element decorativ perfect pe pervaz, birou sau comoda. În plus, nu necesită udare sau îngrijire, așa că vă puteți bucura de frumusețea lui pentru o lungă perioadă de timp.
  • Aspect realist: Lămâiul este realizat cu atenție la cele mai mici detalii, ceea ce îl face să arate ca un copac natural. Frunzele sunt frumos verzi și au o formă naturală, iar pe ramuri sunt chiar și fructe de lămâie. Datorită acestui fapt, adaugă prospețime și farmec natural interiorului.
  • Plastic durabil: Lămâiul este fabricat din plastic de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de frumusețea lui pentru o lungă perioadă de timp, fără să vă faceți griji cu privire la distrugerea lui.
  • Ghiveci inclus: Lămâiul este livrat cu un ghiveci, ceea ce îl face pregătit pentru a fi așezat în locul ales. Ghiveciul este realizat dintr-un material solid și se potrivește perfect cu copacul, adăugându-i eleganță.
  • Înălțime 43 cm: Lămâiul are 43 cm înălțime, ceea ce îl face să aibă dimensiunea perfectă pentru un pervaz, birou sau comodă. Datorită dimensiunilor reduse, poate fi amplasat cu ușurință în orice cameră, adăugând prospețime și farmec natural.
Producător
Cod produs
77795
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
43
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel