Cos de rufe, 63 L

  • Cos de rufe, 63 L
Cos de rufe, 63 L
Cos de rufe, 63 L
Cos de rufe, 63 L
Cos de rufe, 63 L
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de rufe cu capac și mânere, înălțime 60 cm.

  • Încăpător și practic: Coșul mare de rufe de 63 l oferă spațiu amplu pentru depozitarea și sortarea rufelor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa spațiului pentru cantități mari de haine.
  • Utilizare convenabilă: Coșul este echipat cu un capac cu balamale. Puteți deschide și închide cu ușurință coșul fără a fi nevoie să scoateți și să puneți capacul la loc.
  • Soluții practice: Coșul are orificii care permit aerisirea și vă permit să controlați cantitatea de rufe, fără a fi nevoie să le varsati pe toate pe podea. Datorită acestui fapt, puteți planifica în avans procesul de spălare.
  • Material durabil: Coșul este fabricat din plastic durabil, rezistent la deteriorare și ușor de curățat. Materialul asigură utilizarea pe termen lung a coșului.
  • Ușor de mutat: Coșul este echipat cu mânere convenabile care vă permit să mutați cu ușurință coșul în diferite locuri din casă. Puteți transporta cu ușurință rufele dintr-o cameră în alta.
Cod produs
77801
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
53,4
Latime (cm)
38,5
Inaltime (cm)
60
Capacite (ml)
63000
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel