Tavă decorativă, model marmură, 19,2 x 11,3 x 2,5 cm

  • Tavă decorativă, model marmură, 19,2 x 11,3 x 2,5 cm
Tavă decorativă, model marmură, 19,2 x 11,3 x 2,5 cm
Tavă decorativă, model marmură, 19,2 x 11,3 x 2,5 cm
Tavă decorativă, model marmură, 19,2 x 11,3 x 2,5 cm
Tavă decorativă, model marmură, 19,2 x 11,3 x 2,5 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavă dreptunghiulară, aspect marmură, greutate 0,4 kg.

  • Model de marmură: Tava dreptunghiulară pentru accesorii impresionează prin aspectul său imitând marmura. Adaugă eleganță băii dumneavoastră, subliniind stilul interiorului.
  • Dimensiuni compacte: Tava măsoară 19,2 x 11,3 x 2,5 cm, ceea ce o face ideală pentru depozitarea obiectelor mici în baie sau pe o comodă. Va găzdui parfumuri, bijuterii și multe alte obiecte mici. În ciuda dimensiunilor reduse, tava este stabilă și cântărește 0,4 kg.
  • Material durabil: Tava este fabricată din polirășină, care este durabilă, rezistentă la deteriorare și ușor de curățat. Acest material imită perfect aspectul marmurei...
  • Utilizare practică: Tava este ideală pentru depozitarea și organizarea diverselor obiecte mici în baie. Puteți pune pe ea articolele necesare pe care doriți să le aveți mereu la îndemână.
  • Un element decorativ unic: Datorită aspectului său elegant, tava devine și un element decorativ atractiv în baie. Adaugă stil, caracter și îmbogățește estetica spațiului, creând un interior original.
Cod produs
77813
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
19.2
Latime (cm)
11,3
Inaltime (cm)
2,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel