Cutie pentru depozitare, 100 L

  • Cutie pentru depozitare, 55 L
Cutie pentru depozitare, 100 L
Cutie pentru depozitare, 100 L
Cutie pentru depozitare, 100 L
Cutie pentru depozitare, 100 L
Cutie pentru depozitare, 100 L
Cutie pentru depozitare, 100 L
559,99 RON
219,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 61% (340,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie mare de depozitare cu mânere și opțiune de lacăt.

  • Soluții funcționale: Echipat cu capac și mânere, recipientul asigură o depozitare convenabilă și sigură. Capacul protejează eficient conținutul de praf, umiditate și alți factori externi, iar balamalele solide garantează o închidere permanentă.
  • Trei capacități disponibile: Coșul este disponibil în trei dimensiuni diferite pentru a satisface o varietate de nevoi de depozitare. Capacitățile disponibile sunt: ​​55 l (65,5 x 43,5 x 29,8 cm), 30 l (53,5 x 36 x 27 cm) și 100 l (75,5 x 51 x 39 cm).
  • Material durabil: Recipientul din polipropilenă este rezistent la deteriorare și asigură o utilizare pe termen lung. Materialul este solid, ceea ce înseamnă că poți fi sigur că articolele tale sunt bine protejate.
  • Balamale cu culoare foarte vizibilă: Balamalele în roșu sunt ușor de văzut. Culoarea roșie facilitează identificarea locului în care sunt depozitate articolele.
  • Posibilitatea de a se asigura cu un lacăt: Are un loc special unde poate fi atașat un lacăt. Aceasta este o măsură suplimentară de securitate atunci când depozitați obiecte de valoare.
Cod produs
77819
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
75,5
Latime (cm)
51
Inaltime (cm)
39
Capacite (ml)
100000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel