Cos pentru paine 25X19 cm

  • Cos pentru paine 25X19 cm
Cos pentru paine 25X19 cm
Cos pentru paine 25X19 cm
Cos pentru paine 25X19 cm
Cos pentru paine 25X19 cm
Cos pentru paine 25X19 cm
Cos pentru paine 25X19 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș țesut pentru depozitarea alimentelor cu panza textilă, 25 x 19 x 10 cm.

  • Soluție practică: Coșul Kord este soluția perfectă pentru depozitarea și servirea pâinii și a altor produse alimentare. Construcția sa împletită adaugă farmec, iar panza textilă protejează alimentele de deteriorare și uscare.
  • Polivalent: Coșul este suficient de spațios pentru a găzdui diverse tipuri de pâine, cum ar fi pâine, chifle, baghete și biscuiți. Poate fi folosit și pentru a servi fructe, legume sau alte gustări mici.
  • Construcție durabilă: Coșul este realizat din hârtie pe un cadru metalic, ceea ce garantează rezistență și durabilitate. Poți fi sigur că te va servi mult timp, păstrându-și structura stabilă.
  • Ușor de păstrat curat: Panza textilă a coșului poate fi îndepărtată cu ușurință și spălată la 30 de grade, ceea ce asigură o curățare ușoară a coșului. Vă puteți bucura de depozitarea alimentelor proaspete și igienice.
  • Elegant și funcțional: Coșul Kord nu numai că își îndeplinește sarcina practică, dar adaugă și stil și eleganță mesei tale. Structura împletită combinată cu culoarea crem adaugă un accent natural interiorului.
Cod produs
77824
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
10
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel