Cos pentru paine, rotund, 21 cm

  • Cos pentru paine, rotund, 21 cm
Cos pentru paine, rotund, 21 cm
Cos pentru paine, rotund, 21 cm
Cos pentru paine, rotund, 21 cm
Cos pentru paine, rotund, 21 cm
Cos pentru paine, rotund, 21 cm
Cos pentru paine, rotund, 21 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș practic și elegant pentru pâine

  • Coș de pâine Kord, Ø 21 cm: Fabricat din hârtie bej, acest coș de pâine măsoară 21 cm în diametru și este perfect pentru depozitarea pâinii proaspete. Datorită construcției sale solide și materialelor de înaltă calitate, coșul este durabil și robust. Îl poți plia și depozita cu ușurință atunci când nu este folosit.
  • Practic și funcțional: Coșul de pâine Kord nu este doar estetic, ci și foarte practic. Datorită formei și dimensiunii sale, poate găzdui o cantitate mare de pâine, chifle sau alte produse de patiserie.
  • Ușor de curățat: Coșul de pâine Kord este ușor de curățat. Poate fi curățat cu ușurință sau șters ușor. Nu este nevoie să-l spalati sau să folosiți detergenți speciali.
  • Multifuncțional: Acest coș de pâine poate fi folosit și pentru a depozita alte alimente, cum ar fi fructele și legumele. Il poti folosi si ca decor de masa sau ca un cadou pentru o persoana draga.
  • Durabil și solid: Coșul de pâine Kord este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și solid. Puteți fi sigur că vă va servi mulți ani fără a-și pierde farmecul și funcționalitatea.
Cod produs
77825
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
21,5
Inaltime (cm)
10
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel