Cutie pentru șervețele Modern

  • Cutie pentru șervețele Modern
Cutie pentru șervețele Modern
Cutie pentru șervețele Modern
Cutie pentru șervețele Modern
Cutie pentru șervețele Modern
69,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie din lemn cu capac cu balamale, 25 x 13 cm

  • Formă simplă: Cutia MODERNă este un element decorativ elegant. Sunt disponibile două versiuni de culoare - un recipient negru sau alb, care vă permite să potriviți piesa cu interiorul dvs.
  • Dimensiuni standard: Cutia are dimensiuni optime de 25 x 13 x 9 cm, ceea ce permite depozitarea comodă a pachetelor de șervețele. Se potrivește perfect în camera de zi, dormitor, birou sau alte încăperi în care aveți nevoie de acces la șervețele.
  • Design estetic: Cutia de șervețele este realizată din MDF, care imită lemnul, dând șervețelului un aspect elegant. Capacul cu balamale facilitează schimbarea șervețelelor și le protejează de praf.
  • Înlocuirea ușoară a conținutului: Deschiderea și închiderea recipientului este convenabilă, ceea ce facilitează înlocuirea șervețelelor. Doar deschideți recipientul și scoateți cutia goală pentru a o înlocui cu șervețele noi
  • Utilizare multifuncțională: Această cutie nu este doar un element decorativ, ci și o soluție practică. Datorită acesteia, veți avea întotdeauna șervețele la îndemână, ceea ce vă va ajuta să vă mențineți casa curată și confortabilă.
Cod produs
77836
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel