Coș pentru fructe negru Contemp, metal

  • Coș pentru fructe negru Contemp, metal
Coș pentru fructe negru Contemp, metal
Coș pentru fructe negru Contemp, metal
Coș pentru fructe negru Contemp, metal
Coș pentru fructe negru Contemp, metal
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de fructe din metal cu diametrul de 32 cm - un coș de depozitare elegant și practic.

  • Construcție durabilă: Coșul este fabricat din metal, ceea ce îi garantează rezistența și durabilitatea. Poți fi sigur că te va servi mult timp, oferind nu numai depozitare practică, ci și un finisaj elegant bucătăriei sau sufrageriei tale.
  • Dimensiune practică: Coșul are un diametru de 32 cm și o înălțime de 10 cm. Oferă suficient spațiu pentru depozitarea fructelor. Puteți pune liber în el mere, portocale, banane și multe altele, având-le mereu la îndemână.
  • Utilizare multifuncțională: Acest coș cu fructe poate fi folosit și ca loc pentru depozitarea diverselor articole. Îl poți folosi ca organizator în baie, pe birou sau în alte încăperi unde ai nevoie de un loc practic pentru a păstra accesoriile.
  • Greutate și stabilitate: Coșul cântărește 470 g și este confortabil de utilizat. Nu trebuie să vă faceți griji ca se răstoarna.
  • Forma: Coșul de fructe din metal negru arată foarte elegant și adaugă eleganță spațiului tău. Forma sa minimalistă și culorile negre fac coșul să se potrivească perfect cu diverse aranjamente.
Cod produs
77845
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
12
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel