Cutie pentru depozitare 31X31 cm

  • Cutie pentru depozitare 31X31 cm
Cutie pentru depozitare 31X31 cm
Cutie pentru depozitare 31X31 cm
Cutie pentru depozitare 31X31 cm
Cutie pentru depozitare 31X31 cm
49,99 RON
29,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator dulap - recipient pentru haine cu o capacitate de 29 l.

  • Interior spațios: Această cutie pătrată de 31 x 31 x 31 cm oferă o capacitate de aproximativ 29 de litri, oferind suficient spațiu pentru a depozita haine, accesorii și alte articole în garderoba ta. Datorită acestuia, poți păstra ordinea în garderoba ta sau sub pat.
  • Material durabil: Recipientul este fabricat din poliester, care este rezistent la utilizarea de zi cu zi. Este ușor de curățat și păstrat curat.
  • Soluții practice: Coșul de depozitare este echipat cu un mâner în față, ceea ce facilitează îndepărtarea acestuia dintr-un anumit loc. Pereții laterali au fost întăriți cu carton de 1,5 mm grosime, ceea ce mărește și mai mult stabilitatea. Este o soluție ideală atât pentru o cameră de copii, cât și pentru organizarea generală a spațiului.
  • Rabatabil: Când nu aveți nevoie de coș, îl puteți plia cu ușurință pentru depozitare ușoară și economisire de spațiu. Îl puteți ascunde atunci când nu este utilizat.
  • Selectare de culori: Recipientele sunt disponibile în trei culori la modă: verde smarald, gri și muștar. Îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine cu interiorul și stilul tău.
Cod produs
77850
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel