Suport pentru prosoape din bambus

  • Suport pentru prosoape din bambus
Suport pentru prosoape din bambus
Suport pentru prosoape din bambus
Suport pentru prosoape din bambus
Suport pentru prosoape din bambus
169,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru prosoape negru, bază îngustă 55 x 24 cm.

  • Culoare universală, neagră: Suportul pentru prosoape negru este o soluție elegantă pentru depozitarea și uscarea prosoapelor. Adaugă o notă modernă băii tale.
  • Funcționalitate ridicată: Suportul are 82 cm înălțime și 3 brațe lungi de 55 cm, oferind suficient spațiu pentru a plasa prosoape de diferite dimensiuni. Vă puteți agăța și usca în mod convenabil prosoapele, păstrându-le ordonate și ușor accesibile.
  • Bază durabilă și rezistentă: Suportul are o bază îngustă din bambus care măsoară 55 x 24 cm. Bambusul este un material natural rezistent la umiditate, ceea ce il face o alegere ideala pentru baie. Acesta asigură stabilitatea și durabilitatea suportului, adăugând în același timp un accent natural interiorului.
  • Ușor de asamblat și portabil: Suportul pentru prosoape Natureo este ușor de asamblat. Îl poți muta liber dintr-un loc în altul, în funcție de nevoile și preferințele de aranjare.
  • Soluție elegantă pentru baie: Acest suport pentru prosoape nu numai că oferă un loc practic pentru a vă depozita prosoapele, dar oferă și un plus de stil băii dumneavoastră. Datorită designului său minimalist, devine un element eficient de design interior.
Cod produs
77856
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
55
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
82
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel