Suport pentru prosoape de bucatarie din inox

  • Suport pentru prosoape de bucatarie din inox
Suport pentru prosoape de bucatarie din inox
Suport pentru prosoape de bucatarie din inox
Suport pentru prosoape de bucatarie din inox
Suport pentru prosoape de bucatarie din inox
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport universal pentru prosoape de bucătărie, oțel inoxidabil 15 x 32 cm - eleganță și funcționalitate în bucătărie.

  • Material durabil: Suportul pentru prosoape de bucătărie este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la coroziune. Este un material care asigură utilizarea pe termen lung.
  • Protecție împotriva murdăriei: Plasarea hârtiei pe această bază o protejează de murdărie, astfel încât prosopul de bucătărie să rămână curat și gata de utilizare în orice moment.
  • Acces ușor și utilizare convenabilă: Datorită bazei grele a suportului, aveți acces ușor și direct la prosoapele de bucătărie. În plus, mânerul oferă un suport stabil, ceea ce face ușor să rupeți o bucată de prosop de bucătărie cu o singură mână.
  • Formă simplă: Bara dreaptă și baza rotundă creează o formă simplă. Este un plus practic și estetic care se potrivește oricărei amenajări de bucătărie.
  • Dimensiuni universale: Suportul măsoară 15 x 32 cm, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea prosoapelor de bucătărie. Nu ocupă mult spațiu pe blat și, în același timp, facilitează gătitul și alte activități de bucătărie.
Cod produs
77857
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
15
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel