Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL

  • Cutie clasica de mic dejun - o solutie practica, estetica si ecologica pentru mesele de zi cu zi!
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutie clasica de mic dejun de la marca ecologică KOZIOL - o soluție practică, estetică și ecologică pentru mesele de zi cu zi! Dimensiuni practice: 16,8 cm lungime, 12,2 cm latime si 6,6 cm inaltime. Material sigur: Cutia BASIC este realizată din plastic de înaltă calitate, care este durabil și sigur pentru depozitarea alimentelor. Estetică și ordine: Cutia pentru sandvișuri BASIC păstrează sandvișurile proaspete și arată îngrijit într-un rucsac sau o geantă de prânz. Alegere ecologică: Cu ajutorul acestei cutii de prânz, reduceți cantitatea de ambalaje de unică folosință, precum pungi de mic dejun, care au impact asupra mediului. Sănătos și economic: făcându-ți propriile sandvișuri și luându-le într-o cutie BASIC, ai grijă de sănătatea ta și economisești bani evitând să cumperi mancaruri nesănătoase. Cutia pentru sandviciuri BASIC, KOZIOL este soluția perfectă pentru persoanele care caută o modalitate practică, estetică și ecologică de a păstra mesele de zi cu zi. În loc să folosești pungi de unică folosință care generează deșeuri, alege o cutie BASIC și bucură-te de sandvișuri proaspete, având grijă în același timp de mediul înconjurător și de propria ta sănătate!
Producător
Cod produs
77862
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16,8
Latime (cm)
12,2
Inaltime (cm)
6,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel