Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL

  • Cutie de mic dejun în culori discrete la îndemână
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
Cutie de prânz cu compartimente PASCAL L, KOZIOL
54,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (16,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutie de mic dejun în culori discrete la îndemână sau într-o geantă - însoțitorul perfect pentru copilul tău în pauză! Dimensiune compactă: Cu 9,6 cm lungime, 7 cm lățime și 5,2 cm înălțime, mini cutia de prânz PASCAL este perfectă pentru copiii care au nevoie de un recipient practic pentru gustări mici. Materiale sigure: Fabricate din plastic durabil și sigur. Materialul este sigur, nu conține melamină, formaldehidă și BPA. Depozitarea diverselor gustari: In mini cutia de pranz PASCAL poti pune sandviciuri, legume, fructe, fursecuri sau alte gustari preferate ale bebelusului tau. Ecologic: în loc să folosiți ambalaje de unică folosință, alegeți această cutie de prânz reutilizabilă - este o soluție mai ecologică care îi învață pe copii să aibă grijă de mediu. Combinați cu PASCAL S+L: mini cutia de prânz PASCAL se potrivește perfect în recipientele mai mari PASCAL S+L, permițându-vă să depozitați cu ușurință o varietate de gustări: biscuiți, fructe și legume.
Producător
Cod produs
77864
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,6
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
5,2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel