Racitor de vin, KOZIOL

  • Recipient de gheață alb KOZIOL - eleganță practică care va asigura temperatura perfectă a băuturii tale!
Racitor de vin, KOZIOL
Racitor de vin, KOZIOL
Racitor de vin, KOZIOL
Racitor de vin, KOZIOL
Racitor de vin, KOZIOL
Racitor de vin, KOZIOL
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient de gheață alb KOZIOL - eleganță practică care va asigura temperatura perfectă a băuturii tale! Mâner practic: Recipientul KOZIOL este echipat cu un mâner care vă permite să îl transportați cu ușurință cu o singură mână, chiar și cu o sticlă de alcool înăuntru. Design adecvat: designul ușor înclinat înainte facilitează îndepărtarea sticlei și, de asemenea, permite băuturii să rămână rece mai mult timp. Solid: Recipientul se caracterizează printr-o construcție durabilă care garantează o utilizare în siguranță. Rezistent la șocuri: Este fabricat din materiale foarte rezistente la șocuri, ceea ce îl face perfect pentru petreceri și întruniri. Ecologic: Este fabricat din materiale 100% neutre în CO2, ceea ce contribuie la îngrijirea mediului. Răcitorul pentru sticle KOZIOL PURE păstrează vinul spumant, vinul, băuturile răcoritoare și apa la o temperatură răcoritoare. Umple-l cu gheață și băuturile tale vor fi perfect răcite. Are o culoare albă universală care se potrivește cu orice ocazie și design interior. Dimensiuni: inaltime 25,5 cm, latime 18,3 cm, lungime 22,0 cm. Bucurați-vă de temperatura perfectă a băuturilor dvs. în orice moment!
Producător
Cod produs
77874
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
18,3
Inaltime (cm)
25,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel