Recipient pentru paste CONNECT

  • Recipient pentru paste CONNECT - depozitați alimentele în mod igienic și convenabil
Recipient pentru paste CONNECT
Recipient pentru paste CONNECT
Recipient pentru paste CONNECT
Recipient pentru paste CONNECT
Recipient pentru paste CONNECT
Recipient pentru paste CONNECT
109,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru paste CONNECT - depozitați alimentele în mod igienic și convenabil Depozitare ermetică: Recipientul CONNECT asigură depozitarea etanșă a alimentelor vrac, protejându-le de umiditate, praf și insecte. Acces ușor: 13,2 cm lungime, 12,5 cm diametru și 25,2 cm înălțime fac recipientul la îndemână, ținând în același timp și un pachet întreg de paste. Ai totul într-un singur loc. Material sigur: Fabricat din plastic de înaltă calitate, recipientul este durabil și sigur pentru depozitarea alimentelor. Estetica si ordinea: Recipientul CONNECT ajuta la mentinerea in ordine a bucatariei si arata placut din punct de vedere estetic pe rafturi sau in dulapuri. Brandul KOZIOL a optat și pentru culori discrete. Pot fi stivuite unul peste altul pentru a economisi spațiu. Ecologic: în comparație cu ambalajele cumpărate din magazin, utilizarea recipientului CONNECT reduce deșeurile și are un impact pozitiv asupra mediului. Recipientul este ușor. Îl poți lua cu tine la cumpărături și poți depozita făină sau paste direct în recipient. Recipientul din plastic CONNECT pentru alimente în vrac cu o capacitate de 2000 ml este o soluție perfectă pentru fiecare bucătărie. Depozitarea alimentelor în recipiente ermetice în locul ambalajelor originale asigură o prospețime mai lungă a produselor și le protejează de factorii externi nocivi. Alege recipientul CONNECT pentru a te bucura de o bucatarie estetica in care toate produsele alimentare sunt vizibile in acelasi timp.
Producător
Cod produs
77880
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13,2
Inaltime (cm)
25,2
Diametru (cm)
12,5
Capacite (ml)
2000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel