Cap de dus cu 5 functii, crom, Ø 9,5 cm

  • Cap de dus cu 5 functii, crom, Ø 9,5 cm
Cap de dus cu 5 functii, crom, Ø 9,5 cm
Cap de dus cu 5 functii, crom, Ø 9,5 cm
Cap de dus cu 5 functii, crom, Ø 9,5 cm
Cap de dus cu 5 functii, crom, Ø 9,5 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cap de duș multifuncțional, crom, 10 x 6 x 26 cm

  • Cap de duș multifuncțional: Dușul de mână are cinci funcții care pot fi schimbate prin rotirea capului. Finisajul cromat se potrivește perfect în orice baie.
  • Funcții de bază: Vă puteți clăti cu ușurință corpul și puteți curăța dușul și baia. Mărimea și puterea jetului de apă pot fi ajustate în funcție de preferințele dvs. datorită capului de duș reglabil.
  • Manopera de înaltă calitate: Capul de duș este realizat din material ABS, iar finisajul cromat îi conferă un aspect elegant. Asigură o utilizare pe termen lung și o curățare ușoară.
  • Economie de apă: Caracteristicile capului de dus includ o selecție de opțiuni de economisire a apei. Acest mod vă permite să faceți duș sau baie cu moderație.
  • Dimensiune confortabilă: Dușul de mână are o dimensiune compactă de 10 x 6 x 26 cm, ceea ce îl face ușor de ținut și de manevrat în timpul dușului. Se potrivește perfect într-o conexiune standard de 1/2 inch.
Cod produs
77934
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
26
Diametru (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel