Furtun pentru dus, negru, PVC, 150 cm, 1/2

  • Furtun pentru dus, negru, PVC, 150 cm, 1/2
Furtun pentru dus, negru, PVC, 150 cm, 1/2
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Furtun pentru cap de duș, cablu lung PVC, 150 cm, utilizare multifuncțională.

  • Furtun lung din PVC: Acest furtun de duș este fabricat din PVC rezistent și flexibil, cu lungimea de 150 cm. Datorită acestui lucru, aveți mai multă libertate de mișcare atunci când utilizați dușul. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limitarea razei de acțiune a capului de duș.
  • Utilizare multifuncțională: Acest furtun poate fi folosit atât pentru cada, cât și pentru duș. Indiferent de metoda de baie preferată, poți fi sigur că furtunul își va face treaba. Este un instrument practic și versatil care va facilita îngrijirea zilnică.
  • Rezistent la coroziune: Furtunul este echipat cu elemente metalice din oțel inoxidabil care sunt rezistente la coroziune. Puteți fi siguri că furtunul de duș își va păstra funcționalitatea și aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp.
  • Culoare: Furtun de duș în culoarea originală. Se potrivește cu diverse stiluri de design interior, adăugând un accent modern și elegant.
  • Flexibil și ușor de utilizat: Cablul este flexibil și ușor de utilizat. Îl puteți întinde cu ușurință și îl puteți rula după cum este necesar. Construcția sa solidă și finisajul adecvat asigură o funcționare fiabilă, fără scurgeri sau probleme de conectare la capul de duș.
Cod produs
77946
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
150
Diametru (cm)
1,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel