Raft metalic pentru 8 sticle de vin, inaltime 48 cm

  • Raft metalic pentru 8 sticle de vin, inaltime 48 cm
Raft metalic pentru 8 sticle de vin, inaltime 48 cm
Raft metalic pentru 8 sticle de vin, inaltime 48 cm
Raft metalic pentru 8 sticle de vin, inaltime 48 cm
Raft metalic pentru 8 sticle de vin, inaltime 48 cm
Bestsellerul nostru
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft metalic pentru vin și sticle - organizare elegantă și practică a spațiului.

  • Depozitare pentru 8 sticle: Suportul metalic pentru vin oferă spațiu convenabil de depozitare pentru până la 8 sticle. Acum poți să păstrezi în siguranță vinurile tale preferate și să le ai mereu la îndemână.
  • Dimensiuni compacte: Cu o înălțime de 48 cm, o adâncime de 11 cm și o lungime de 23 cm, raftul pentru vin se potrivește perfect în diverse spații. Indiferent dacă vrei să-l așezi pe blatul din bucătărie sau să-l folosești ca decor pe podeaua din camera de zi.
  • Aspect modern: Fabricat din metal, suportul are un aspect estetic și la modă. Rama sa metalica adauga stil si se potriveste perfect in diverse spatii.
  • Culori disponibile: Acest suport pentru vinuri este disponibil în două culori elegante: auriu și negru. Îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine decorului spațiului tău.
  • Ajutor la organizare: Nu doar practic, ci și funcțional - vă va ajuta să organizați spațiul din cămară, sau bucătărie. Spațiul pentru 8 sticle asigură ordine și acces facil la vinurile tale preferate.
Producător
Cod produs
77960
Număr maxim de sticle
8
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
23
Inaltime (cm)
48
Adancime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel