Umbrela pentru copii, imprimata, cu urechi, Ø 75 cm

  • Umbrela pentru copii, imprimata, cu urechi, Ø 75 cm
Umbrela pentru copii, imprimata, cu urechi, Ø 75 cm
Umbrela pentru copii, imprimata, cu urechi, Ø 75 cm
Umbrela pentru copii, imprimata, cu urechi, Ø 75 cm
Umbrela pentru copii, imprimata, cu urechi, Ø 75 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umbrelă pentru copii într-o formă originală cu mânere, înălțime 59 cm.

  • Design practic și distractiv: Umbrela pentru copii are o formă funcțională și, în același timp, urechi drăguțe care sporesc farmecul ei. Sunt disponibile trei culori: albastru, roz și gri. Micuților le va plăcea să folosească umbrela.
  • Înălțimea perfectă pentru copii: Cu o înălțime de 59 cm, umbrela se potrivește perfect în mâinile mici ale copiilor. Îi protejează de ploaie și adaugă bucurie în timpul plimbărilor.
  • Diametru 75 cm: Umbrela oferă suficientă suprafață pentru a-ți proteja copilul de ploaie. Copilul se va potrivi sub umbrelă, păstrând în același timp libertatea de mișcare.
  • Mâner confortabil: Umbrela are un mâner confortabil, curbat, care este ușor de ținut de mâinile mici. Copilul va avea o prindere fermă și control atunci când folosește umbrela.
  • Ușoară și portabilă: Umbrela este ușoară - cântărește puțin peste 0,2 kg, ceea ce o face ușor de purtat de către un copil. O poți lua în excursii, la grădiniță sau la plimbare, oferind copilului tău protecție în orice situație.
Producător
Cod produs
77965
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5,5
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
59
Diametru (cm)
75
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel