Umbrela mare semiautomata, curcubeu, Ø 80 cm

  • Umbrela mare semiautomata, curcubeu, Ø 80 cm
Umbrela mare semiautomata, curcubeu, Ø 80 cm
Umbrela mare semiautomata, curcubeu, Ø 80 cm
Umbrela mare semiautomata, curcubeu, Ø 80 cm
Umbrela mare semiautomata, curcubeu, Ø 80 cm
399,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 85% (340,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umbrelă mare cu mecanism semi-automat - toate culorile curcubeului

  • Umbrelă curcubeu mare semi-automată, Ø 80 cm: Această umbrelă este soluția perfectă pentru zilele ploioase. Dimensiunea sa mare, cu un diametru de 80 cm, ofera protectie eficienta impotriva ploii. In plus, umbrela este realizata din metal rezistent, ceea ce ii garanteaza durabilitatea.
  • 16 nervuri: Această umbrelă are până la 16 nervuri, ceea ce o face stabilă și durabilă chiar și în condiții de vânt puternic. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la indoirea umbrelei de vânt.
  • Mecanism semi-automat: Datorită mecanismului semi-automat, deschiderea și închiderea umbrelei este rapidă și ușoară. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este nevoie pentru ca umbrela să se desfacă sau să se plieze rapid.
  • Design multicolor: Această umbrelă are culori de curcubeu care vor adăuga culoare și bucurie chiar și în cele mai triste ploioase. Datorită acestui lucru, vei ieși în evidență în mulțime și vei adăuga originalitate ținutei tale.
  • Mâner confortabil: Această umbrelă are un mâner confortabil în formă de J. Datorită acestuia, nu veți avea probleme cu tinerea umbrelei în mână, chiar și pentru o perioadă lungă de timp, și după ce o pliați - o puteți agata folosind mânerul .
Producător
Cod produs
77974
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
metal
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
74,5
Diametru (cm)
80
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel